Ouvrir Recherche
Fermer Recherche

Valeur nutritive

Per 1 English muffin (57 g)


Apport quotidien

Calories 130

Fat 1.5 g 2 %

  • Saturated 0.4 g 2 %

  • + Trans 0 g

Cholesterol 0 mg

Sodium 115 mg 5 %

Carbohydrate 25 g 8 %

  • Fibre 4 g 16 %

  • Sugars 2 g

Protein 5 g

Vitamin A 0 %

Vitamin C 0 %

Calcium 8 %

Iron 10 %

Fermer le tableau de valeur nutritive

POM® New York Whole Wheat English Muffin

POM® New York Whole Wheat English Muffin
POM® New York Whole Wheat English Muffin

Ingrédients

Whole grain whole wheat flour including the germ, water, yeast*, wheatlets, vegetable oil (canola or soybean), sugar/glucose-fructose, wheat gluten, salt, vinegar, calcium acid pyrophosphate, monocalcium phosphate, calcium propionate, fumaric acid, sorbic acid, acetylated tartaric acid esters of mono and diglycerides. *Order may change.


Poids

340 g


Allergènes

Contains wheat.



Tous les efforts possibles sont déployés pour assurer l’exactitude de l’information nutritionnelle des ingrédients figurant sur cette page; les données peuvent toutefois changer de temps à autre.


Veuillez noter que certains produits peuvent ne pas être offerts dans votre région. Veuillez vérifier auprès de votre détaillant local.